категорії: стаття

щось старе

Записки параноїчки до Y.

 шоста година вечора. чи то вже 20 хвилин на сьому, якщо казати точніше. найкраща пора для роздумів. і відшивання усіляких хлопчиків-в-косухах-і-в-кросівках-з-пивом. дивлюся, як якийсь хлопчик-скейтер, чи то там вже одразу "екстремал", у сорочці НІР- НОР.СОМ намагається щось зробити зі своєю дошкою, від якої щось відлетіло, на запитання (мені) чому не на навчанні, відповідаю коротко і доволі ясно (як на мене) "бо вп адло".

 о, мене тіко що дуже глюконуло на тебе, мій любий Y . просто трохи схожий на тебе хлопчисько, у футболці Ramones . я не знаю, чи є в тебе така футболка, чи то мені просто так здалося - що тобі б вона дуже личила. ого, то ти ба, ви й дійсно схожі! - таке ж волосся, такий же зріст, також кльово стрибає... хоча... я ж не знаю, як ти стрибаєш, бо ніколи не бачила того, лишень, чула твої розповіді, що ти мені їх розказуєш кожного ліпшого случаю, використовуючи ту трикляту термінологію, в якії я ніфіга не тямлю (о, останнім часом помічаю, що дещо - таки вже тямлю!). а чи знаєш то ти?.. ой, як жаль, але поки я це все мудрувала і писала, твій "клон" пішов, та й не схожі ви. у нього інша шапка, та й ти покрупніше будеш-менш із тим.

 знаєш, мій коханий Y , а в мене вся квартира пахне тобою. навіть мій пес, моя єдина віддана собака, й та піддалася твоєму оманливому запаху. мені це подобається - кожного дня вертатись до квартири, що пахне тобою і вдихати частинку тебе... я завше згадую ті години, що ми провели разом, та... чи пам"ятаєш то ти? думаю, що нє. нє, авжеж, нє (це автотрєннінг, любі мої, автотрєннінг). ти ж навіть про нашу "зимову пригоду" не пам"ятаєш (чи робиш вигляд?!), то що ти будеш собі забивати мізки моїми тупими слюнавими спогадами? а ще, любий Y , я думаю, що тобі на мене начхати. авжеж то так! ти навіь не записав мій номер (а може ти прочто знаєш його на пам"ять?..) у свій мобільний. ні, ти його записав, але не моїм ім"ям. а я пам"ятаю твій номер на пам"ять. ті кльові +380 і ще 9 цифр. я пишу тобі багато смсів, аж поки у мене не закінчаться гроші на рахунку (а тоді я знов пишу тобі багато смсів, але з чужих номерів), ти завше на них відповідаєш, але сам пишеш дуже рідко. воно, мабуть, тобі не треба... "...я не дивлюся серіали. я дивлюся лие "зцілення любов"ю", "моя прекрасна няня", "..." та ще ...... "

 думаю, пора мені йти вже до хати, вдихати твій запах, бо холодно стає, сонця вже нема, та в мене є ти, мій коханий Y.